ІНТЕХФОРВАРД, ТОВ

ІНТЕХФОРВАРД, ТОВ

Адреса: м. Київ, пров. Ковальскій, 13 оф.2
Телефон: +38 (044) 2774205 , +38 (044) 2774042
Факс: +38 (044) 2774042


Система комп’ютерного навчання КОНТАКТ®


Методика комп’ютерного навчання КОНТАКТ® розроблена вченими та викладачами НТУУ «КПІ». Ефективність цієї методики доведено 15-річним досвідом викладання комп’ютерних наук в навчальному центрі “Контакт”, а її автори визнані державою.


Система комп’ютерного навчання КОНТАКТ®

 

КОНТАКТ® розроблена вченими та викладачами НТУУ «КПІ». Ефективність цієї методики доведено 15-річним досвідом викладання комп’ютерних наук в навчальному центрі “Контакт”, а її автори визнані державою. У 2004 році авторський колектив здобув свідоцтво Державного Департаменту Інтелектуальної власності № 37013 від 15.01.2004 року.
В чому полягають основні гасла нашого навчання?

КОЖНА ЛЮДИНА МОЖЕ ОПАНУВАТИ КОМП’ЮТЕР
В нашому центрі створена багаторівнева система навчання, тому вона розрахована на слухачів з різним початковим рівнем знання комп’ютера.  Особливою увагою користуються початківці. Для них створені методичні посібники, за допомогою яких  цілком можливо в короткий термін навчитися працювати з комп’ютером на рівні користувача. Багато наших випускників вже застосовують отримані знання на практиці.

НАВЧАТИ МОЖЛИВО ТІЛЬКИ ТОДІ, КОЛИ САМ ПРАЦЮЄШЬ
Авторський колектив методики навчання КОНТАКТ® - це фахівці в різних галузях програмного забезпечення та обчислювальної техніки. Тому наші викладачі мають з одного боку гарні педагогічні здібності, а з іншого  володіють практичними навичками.
Так, наприклад, курси Web-майстрів викладає керівник студії web-дизайну “Cleardesign” Різваш Борис, а курс “Комп’ютерна графіка” - дизайнер студії Шубка Світлана. Наша студія створила вже не один десяток сайтів, кращі з яких розташовані на web-сторінці студії www.cleardesign.com.ua
Курс “1С-бухгалтерія” створив та викладає керівник відділу автоматизації бухгалтерського обліку комп’ютерної фірми “Інтехфорвард”, викладач НТУУ “КПІ” Анікін Володимир Костянтинович, а курси “AutoСad” (2D,3D) та “3D StudioMax” - фахівець фірми Маркович Валентин.
Таке поєднання практичного досвіду та педагогічних навичок ми вважаємо найбільш ефективним для навчання. Тому в нашому центрі застосовуються виключно авторські методики.

ПРАКТИКА КРИТЕРІЙ ІСТИНИ
Ми вважаємо, що тільки поєднання учбового процесу з практичним досвідом може призвести до успіху, тому ми підтримуємо тісні зв’язки з підприємствами та фірмами комп’ютерного напрямку.
Так блок курсів Web-майстрів базується на студії web-дизайну “Cleardesign”.
Курси підготовки системних адміністраторів та бухгалтерів “1С” на базі відповідних підрозділів комп’ютерної фірми “Інтехфорвард”. Тому випускники мають можливість пройти стажування та придбати практичні навички, що є дуже необхідним для майбутніх фахівців.


КОЖНА ЛЮДИНА МАЄ ПРАВО НА ВИБІР
Кожний слухач може вибрати собі набір курсів, яких він потребує для майбутньої спеціальності. На базі цього для нього складається індивідуальний навчальний план.
Зробіть свої перші кроки до майбутньої професії!
З повагою,
Керівник авторської групи,
кандидат технічних наук, доцент
Крилов Є.В.
 
  т/ф: 277-42-05, 277-40-42

Час роботи: Пн-Пт: с 10-19
Наша адреса: м.Київ, пров. Ковальський, 13, 1-й поверх, офіс № 2 студ. містечко НТУУ “КПІ”
(ст. М “Политехнічний ін-т” и ст. М “Шулявська”)

www.contact.com.ua     Е-mail: center@contact.com.ua