ІНТЕХФОРВАРД, ТОВ

ІНТЕХФОРВАРД, ТОВ

Адреса: м. Київ, пров. Ковальскій, 13 оф.2
Телефон: +38 (044) 2774205 , +38 (044) 2774042
Факс: +38 (044) 2774042


Сучасна компьютерна освіта Інтернет технології Київ


НЦ «КОНТАКТ» - в ногу з часом .... Щоб спробувати наздогнати час, необхідні нові знання в комп’ютерній освіті, тобто вивчення нових програм.


З’являються нові професії, пов’язані з новими технологіями, наприклад, з Інтернетом (WEB-дизайнер, WEB-майстер, адміністратор  комп’ютерних мереж  та ін.)
Навчальний центр "КОНТАКТ" заснований у 1997 році фірмою "Інтехфорвард", яка є однією з провідних в сфері комп’ютерних технологій.Напрямки діяльності фірми "Інтехфорвард": освіта, рекламні послуги в мережі Інтернет, поширення, налагодження та супровід програмних продуктів (1С: Бухгалтерия), створення комп’ютерних мереж та ін.
НЦ "КОНТАКТ" в 2011 році відзначає 15 років праці в системі комп’ютерної освіти.
В навчальному центрі діє блокова система комп’ютерного навчання.
Блок перший  Комп’ютерні технології в офисі - для тих, хто робить перші кроки в комп’ютерному навчанні та хотів би засвоїти офісні програми.

  • Комп’ютер для початківців - Windows xp/vista/7, Word 2007, Excel 2007, Paint.
  • Комп’ютер офіс-менеджеру - WinZip, WinRar, Power Point, Photo Editor, Fine Reader, DrWeb, AVP, Outlook Expess, Internet Explorer, робота з оргтехникою (факс, модем, сканер, принтер)- всі необходні знання для роботи в сучасному офісі (секретар, офіс-менеджер).

 

  • Комп’ютер бухгалтеру - для бухгалтерів, які хотіли б навчитися вести бухгалтерський облік на комп’ютері.
  •      1С: Бухгалтерия 7, 8 - Windows xp/vista/7, Word 2007, Excel 2007,, 1С:Бухгалтерия - 7, 8 – вивчення комп’ютерної програми "1С:Бухгалтерия", яка дозволяє бухгалтеру вести документообіг на сучасному рівні.
  •     Конфігуратор 1С – вивчення комп’ютерної програми "1С:Бухгалтерия" для самостійного обслуговування популярного програмного пакету від 1С.

 

 

  • ШКОЛА  WEB-МАЙСТРІВ для тих, хто хотів би навчитися створювати інформаційні сайти, електронні магазини, бізнес-портали.

Чому НЦ “Контакт” є провідним у підготовці WEB-майстрів?
Сучасний навчальний процес
Навчальний процес проходить у класах з сучасними комп’ютерами, які об’єднані у локальну мережу і мають вихід до Інтернету. У класах є все необхідне обладнання для проведення навчального процесу. Всі заняття – практичні. Усім слухачам школи WEB-майстрів надається електронний конспект занять з усіма методичними матеріалами, що значно підвищує ефективність навчання.
Викладачі - практики
Викладання ведеться провідними спеціалістами студії Web-дизайну "Clear Design", які займаються розробкою Інтернет-проектів. Це дає можливість вести навчання на реальніх прикладах та швидко відновлювати  учбову програму при появі нових Інтернет-технологій. Роботи наших викладачів та кращих випускників Ви зможете побачити на сайті
Навчання – стажування – робота
Заняття у школі WEB-майстрів проходять на базі студії Web-дизайну "Clear Design". Найкращі випускники  просять стажування у студії з можливістю подальшого працевлаштування. Всі випускники навчального центру “Контакт” можуть стати клієнтами електронного кадрового агентства в Інтернеті, яке знаходиться на сервері центра. Слухачам курсів надається безкоштовна послуга – розміщення резюме та виконаних їм робіт (банери, рекламні блоки, WEB-сторінки).Бізнес-портал www.poshuk.com, який розроблено нашими викладачами та випускниками курсів, отримав першу премію за кращий WEB-сайт року в конкурсі «SOFT-Regata 2002»!!
Доступні ціни, невеликі групи.
Заняття в НЦ “Контакт” проходять в невеликих групах (6-8 чол.).Спеціальність “WEB-майстер” потребує початкових знань компьютера. Для цього в НЦ «Контакт» є групи «Користувач ПК», «Офіс-менеджер». Ціни на навчання доступні, надаються методичні посібники, додатковий безкоштовний час.
Курс  “WEB-майстер” включає три рівня:
1-й рівень: Комп’ютерна графіка - Adobe Photoshop, Adobe Illustrator,  Macromedia Flash. Після закінчення курсу випускники володіють інструментами комп’ютерної графіки и можуть кваліфіковано розробляти дизайн Web-сторінок та серверів компаній.
2-й рівень: WEB-майстер - HTML-редактор, Macromedia Dreamweaver, JavaScript, DHTML, Web-promotion. Після закінчення курсу випускники можуть створювати професійні Web-сайти, розміщувати їх в Інтернеті, проводити рекламну кампанію сервера в Інтернеті с метою підвищення кількості та якості відвідувань потенційних клієнтів.
3-й рівень: Програмування для Web - Perl (CGI-програмування), PHP, ASP, Бази даних SQL, MySQL, Java. Після закінчення курсу випускники можуть приймати участь у розробках Інтернет-проектів будь-якої складності (електронні магазини, бізнес-портали …)
Тренінги для спеціалістів.
В НЦ "Контакт" відкрито два нових комп’ютерних класа для проведення занять в невеликих групах 6-8слухачів.
Запрошуємо всіх бажаючих на  курси підвищення кваліфікації  за спеціальностями:
Програмування та бази даних :
        Microsoft VS .NET – Visual Basic .NET, Visual C++ .NET, ADO .NET
Системне адміністрування:
        комп’ютерне “залізо” та мережі  ,Windows 2000 Pro/SerevrlUNIX (Free BSD).  
-      Дизайн інтер’єру:
        3D Studio MAX - (3-х мірна графіка)
-     Проектування  AutoCad – (2-3-х мірна графіка)
Комп’ютерна верстка ( QwarkXpress)

По закінченні курсів надається свідоцтво.
Зробіть свої перші кроки до майбутньої професії!
З повагою,
директор НЦ “Контакт”,
кандидат технічних наук
Крилов Є.В.
_____________________________________________________________________________________
Адреса:                      Київ, пров. Ковальський, 13 (р-н КПІ), 1-пов., оф.1
КОНТАКТний       т/ф: 241-72-05, 241-70-42        Пн-Пт: с 10-00 до 18-00, Сб : 10-13
Адреса в INTERNET:  www.сontact.com.ua,        Е-mail: studio@cleardesign.com.ua